David Osborn: Vadászidény
2016. július 01. írta: Csiribusz

David Osborn: Vadászidény

vad1.jpgDavid Osborn: Vadászidény

Art, Ken és Greg kamaszkoruk óta jóbarátok. Jóképűek, sportosak, a suli bikái, tapadnak rájuk a lányok, s a három fiú azt hiszi, sikereik után nekik bármit szabad. Büntetlenül bűnözhetnek, hiszen úgyis nekik fognak hinni, ha esetleg valaki panaszkodna rájuk. Ebbe a csapdába esik a szegény kis Alicia Rennick, akit mindhárman brutálisan megerőszakolnak. A gond az, hogy senki nem hisz az átlagos külsejű lánynak, hiszen mit is akarna tőle három jóképű srác, akik bármilyen szép lányt megkaphatnak erőszak nélkül is. A fiúk tehát megússzák.

vad2.jpegEltelik húsz év. A három férfi immár közel a negyvenhez, házasságban él, gyermekeik vannak, és barátságuk továbbra is töretlen. Évente egyszer, vadászat ürügyén elvonulnak pár hétre a kietlen erdőségekbe, ahol kis faházuk rejti titkaikat.

Nancy és Martin Kanadába igyekeznek, gyanútlanul haladva az országúton, amikor a három gazember megállásra készteti őket és elrabolja mindkettőjüket. Nem tudják, mit szándékoznak tenni velük, de a faházban talált bilincsek és láncok sokasága nem sok jóval kecsegteti őket. Martin minden pillanatban a szökésen gondolkodik, míg Nancy női kiszolgáltatottságából adódva a helyes és helytelen döntések csapdájában őrlődik.

Mindeközben képbe lép egy harmadik szál a történetben, egy csendes, titokzatos valaki révén, aki már régóta vadászik a három gazfickóra, hogy bosszút állhasson egy múltbéli áldozatért.

A regényből 1974-ben filmet készítettek.

Írta: Csiribusz

Képforrás: port.hu; en.wikipedia.org

A bejegyzés trackback címe:

https://kepzeletvagyvalosag.blog.hu/api/trackback/id/tr818860602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása