Riley Sager – Egy ház a tónál
2023. január 25. írta: Csiribusz

Riley Sager – Egy ház a tónál

Riley Sager – Egy ház a tónál

ehat.jpg

Casey híres színésznő, de mint a hírességeknek általában, neki sem fenékig tejföl az élete. Tizennégy hónappal korábban elvesztette imádott férjét, s most egyedül él tóparti házában. A fájdalom letaglózza, visszavonul egy időre a világtól, és az alkoholba menekül.

A magányos tóparton nem sokan élnek rajta kívül. Sokat unatkozik, s ilyenkor mit tehet az ember, figyeli a szomszédokat. Mondjuk távcsővel. S ha már ezt teszi, lát dolgokat, amiket nem kellene. A tó túloldalán ismert modell lakik a férjével. Nemrég költöztek a környékre és eléggé furcsák. Aztán Casey egy nap nem látja viszont az asszonyt. Hová tűnt? A férj gyanúsan viselkedik.

Az egész történetből egy misztikus thriller bontakozik ki, amely ebben a könyvben sem azt a végkifejletet hozza, amire az olvasó számít.

Írta: Csiribusz

Képforrás: book24.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kepzeletvagyvalosag.blog.hu/api/trackback/id/tr5618122822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása