A rejtélyes ikrek faluja
2017. június 29. írta: Csiribusz

A rejtélyes ikrek faluja

220 ikerpár. El tudják képzelni ezt a mennyiséget?! Orvosok és tudósok már többször megpróbálták felrántani a leplet az Indiában található Kodinhi falujáról, ami csak úgy ontja magából az ikreket. De továbbra is csak zavarba ejti őket, hogy a globális átlaghoz képest hatszor több iker születik ott. Vajon mi lehet ennek a rejtélynek a kulcsa?

ri.jpg

A 2008-as évben csak 300 egészséges szülésből lett 15 ikerpár. Ellenben az elmúlt öt évben már 60 ikerpár született, vagyis ez az átlag egyre csak nő úgy, hogy 2000 család él a faluban.

A helyi orvos és ikerpárti Dr. Krishnan Sribiju az elmúlt két évben tüzetesen vizsgálgatta Kodinhi orvosi csodáját. Bár dr. Sribiju hivatalosan 220 párt regisztrált a faluban, úgy véli, hogy a valódi szám jóval magasabb. „Az orvosi véleményem szerint körülbelül 300-350 iker van a Kodinhi falu határán belül” - mondta. - „Lenyűgöző, az egyre növekvő számú ikrek évente. Úgy érzem, az elmúlt tíz évben az ikrek száma Kodinhiben megduplázódott.”

Forrás: noiportal.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kepzeletvagyvalosag.blog.hu/api/trackback/id/tr5012627929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása