Titokzatos állatcsonkítások
2017. november 01. írta: Csiribusz

Titokzatos állatcsonkítások

Tom Miller és családja generációk óta él coloradói farmján. Mindent tud a marhatenyésztésről, mégis időről időre különös dolog történik az állataival, amire nem talál magyarázatot.

ta1.jpg

1999. május 15-én Tom holtan találta az egyik marhát, ami persze nem szokatlan dolog, ilyen megtörténik. Tom sem gondolt másra, mint természetes elhullásra, ám ahogyan közelebbről szemrevételezte a tetemet, megdöbbentő dolgokat látott. Az állat szeme, nyelve és füle hiányzott, a nemi szerveit kivágták, az összes vér eltűnt, szinte sebészi pontossággal távolították el a szerveket. Tom élete hatvankét éve alatt még soha nem tapasztalt ilyesmit a farmján. A ragadozók általában széttépik a tetemet és nem isznak meg negyven liter vért.

A farmerek az egész világon jelentenek hasonló eseteket. Chris O'Brian író és a paratevékenységek kutatója. Húsz éve vizsgálja ezeket a furcsa eseményeket. Szerinte a haszonállatok csonkítása globális jelenség, de legnagyobb mértékben az amerikai kontinensen fordulnak elő.

Az eredmény mindig ugyanaz: eltűnik az állatok vére és sebészi pontossággal eltávolítják a szemeiket, a fülüket, az ajkukat és a fülüket, a beleiket, a tőgyet és a nemi szerveket, valamint a végbélnyílás. A vágások széle ráadásul ki van égve. Nagyon sokan nem hiszik hát, hogy vadállatok ölték volna meg a marhákat és lovakat.

Chuck Zukowski paranormális-kutató szerint a farmerek sok mindent látnak életükben, ismerik az állattetemek kinézetét és a ragadozók módszereit. De ha már ők is a vállukat vonogatják, akkor joggal érzik veszélyeztetve magukat. Tom Miller három megcsonkított állatot talált a farmján. A szkeptikusok medvére vagy pumára gyanakodtak, pedig egyik sem él azon a vidéken.

Egy másik gazda, Glenda Schneider két lovát veszítette el. A lovak egészen a nyaktól a lágyéki részig át voltak vágva. Hiányzott a nemi szerv, a végbél-rész, a nyelv és a szem, vér pedig sehol a tetem körül. A sebek tiszták és égetett szélűek voltak, mintha lézerrel csinálták volna, és a szaguk is égett volt.

ta3.jpg

Ezek borzasztó állatkínzási esetek, mégsem tudnak felelősségre vonni senkit, azon egyszerű oknál fogva, hogy nincs bizonyíték, csak feltételezések. Képes egy ember egyáltalán ilyesmit tenni? De ha nem ember és nem is állat a tettes, akkor ki? És miért tette? Glenda Schneider nem tudja, ki volt, de abban biztos, hogy a gyilkos fentről jött. Mármint az égből? Igen.

Ha mégis emberek az elkövetők, egészen biztosan nem kocsival jöttek, ugyanis egyszer sem találtak kerék- vagy egyéb nyomokat. Az állatoknak azonban nem egyszer eltört a bordacsontjuk. Mi okozhatta? Zukowski elmondja, hogy mindig megvizsgálják, küszködött-e az állat halála előtt. Ennek nyomai lennének, de nem találtak erre sem bizonyítékot. Zukowski szerint azért, mert az állatokat sosem ott találják meg, ahol megölték őket. Tehát a tetemet máshová viszik és otthagyják. Ebből kiindulva emberek az elkövetők. De hogyan csinálták? És miért? Semmi nyom nem utal erre. Mintha magasra emelték volna a tetemeket és ledobták volna.

Felvetődik a kérdés, ki vagy mi képes arra, hogy felemeljen egy féltonnás állatot, kiszívja a vérét, eltávolítsa a részeit, majd visszadobja a földre anélkül, hogy ennek szemtanúja lenne. Tom Miller, Glenda Schneiderhez hasonlóan földönkívüliekre gyanakszik annak ellenére, hogy bolondnak nézhetik emiatt.

ta2.jpg

Lou Girodo nyugalmazott seriff állítja, hogy a földönkívüliek okolhatók a csonkításokért. Ugyanis furcsa fényeket látott az egyik csonkítás helyszínén. „Néhány éve felhívtak az egyik farmról, mert egy ökröt megcsonkítottak. 15-20 perccel később egy strandlabda nagyságú, ragyogó, narancssárga fényt láttam. Felszállt a földről és kettévált. Megdöbbentett, mert a szétválás után is ugyanakkora méretűek maradtak. Az egyik gömb északnak repült. Felszállt és néhány másodperc alatt eltűnt. A mai napig úgy hiszem – és nehéz lenne meggyőzni az ellenkezőjéről –, hogy nem e világi dolog volt.

Zukowski térképre illesztette a súlyosabb csonkítási esetek helyszíneit és az UFO-észlelések útvonalát. Nem hitt a szemének. Minden egybevágott. Úgy tűnt, hogy a harminchetedik szélességi fok környékén a leggyakoribbak ezek az esetek. Kiderült az is, hogy azokból az államokból származik a legtöbb UFO-bejelentés, amelyeken áthalad a harminchetedik szélességi fok.

Chuck Zukowski úgy véli, talált bizonyítékot arra nézve, hogy az UFO-észlelések és az állatcsonkítások között kapcsolat van. Elmélete szerint a földönkívülieknek valamiért szükségük van az állatok lágy szöveteire és a vérükre. „Érdekes, hogy a tehenek vérében található hemoglobin felhasználható in vitro megtermékenyítésre. Az UFO-hívők meggyőződése, hogy a tehenek vérét hibrid megtermékenyítésre használják.” Az in vitro megtermékenyítés során a női petesejtet kémcsőben termékenyítik meg a hímivarsejttel, hogy utódokat hozzanak létre. Nick Redfern paranormális-kutató szerint science fiction-nek tűnhet, de manapság ezek bevett eljárások a génsebészetben. Elméletben nem lehetetlen, hogy a földönkívüliek ugyanezt teszik, csak jóval fejlettebb technológiával.

ta4.jpg

Bármilyen hihetetlen, ez az elképzelés magyarázatot adhatna a világméretű jelenségre. De nem mindenki ért egyet ezzel az állásponttal. A korábban már említett Chris O'Brian nem lát logikát abban, hogy egy intelligens faj több fényévnyi távolságot tegyen meg emiatt. Tény, hogy Glenda Schneider úgy emlékezik, lovai lemészárolása előtt közvetlenül furcsa hangra figyelt fel. „Hussogó hangot hallottam: huss-huss. Felnéztem, mert olyan volt, mint egy helikopter zaja, de nem hallottam a motort, csak a rotorok zaját.” Egy fenyegető, álcázott helikopter jelent meg a farm fölött, amely tett két teljes kört. Glenda megijedt, mert azt hitte, le fog szállni a kertben. A gép sötétzöld volt, de semmilyen jelzést nem lehetett látni rajta és az ablakai sötétítettek voltak. Úgy tudni, ilyen gépeket csak a kormányügynökségek és a hadsereg titkos szolgálata használ. Egy harmadik farmer, aki nem merte vállalni az arcát, szintén látta ezeket a gépeket. Ő is leírja, hogy a gép szinte hangtalan volt, sötét színű géptesttel, lesötétített ablakokkal. Lehetséges volna, hogy a hadsereg, sőt a kormány áll az állatok megcsonkítása mögött? De miért?

Chris O'Brian, aki az elmúlt húsz évben beszélt már helyi politikusokkal, tudósokkal, rendőrökkel, úgy gondolja, egyetlen elmélet létezik, amely megmagyarázza ezeket a súlyos állatkínzásokat. Így kísérik figyelemmel a táplálékláncban történő változásokat.

1986-ban Nagy-Britanniában a szarvasmarhák váratlanul hullani kezdtek. Ekkor fedezték fel a kergemarhakórt. A betegség nagyon gyorsan terjedt. Mindez kapcsolatba hozható volt a vírus emberre veszélyes mutánsával, ami a gyógyíthatatlan, központi idegrendszerre ható betegséget, a Creutzfeldt-Jakob-szindrómát okozza. Végső elkeseredésükben csak Angliában, 6millió marhát vágtak le, hogy elkerüljék a betegség terjedését. Mindez 4milliárd fontjába került a brit adófizetőknek.

De mire ez a nagy titkolózás? Chris O'Brian szerint a marhák lemészárlásával megakadályozták ugyan a járványt, de a betegségért felelős prionokat nem sikerült kiirtani. „Amikor a britek levágtak és elégettek 6millió szarvasmarhát, a prionok túlélhettek a csonthamuban. Tudják, mi történt ezzel a hamuval? Szerves trágya közé keverték és összesen hetven országba exportálták szerte a világban.”

Vajon ez az oka annak, hogy ezért érkezik az érintett országokból a legtöbb jelentés? Ha azok a bizonyos prionok élnek, akkor mindez elég indok az állatok suttyomban történő lemészárlására? „Annak a beismerése, hogy a kórokozó jelen van a táplálékláncban és rettegnünk kellene tőle, messzemenő politikai és szociális következményekkel járna. Nem csoda, ha titkolóznak” – mondja Chris O'Brian.

Chuck Zukowski nem hisz ebben az elméletben. Akár ragadozók, akár a hadsereg, akár földönkívüli kísérletek, egy dolog biztos: egyelőre az állatcsonkítások megmagyarázhatatlanok maradnak.

Lejegyezte: Csiribusz

Forrás: Discovery Communications Europe Limited-Valódi X-akták, 2013. – dok.film

Képforrás: doubtfulnews.com; theblackvault.com; nypost.com; mutilation.motifake.com

A bejegyzés trackback címe:

https://kepzeletvagyvalosag.blog.hu/api/trackback/id/tr7113132474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása