Egy halász, aki 27 pár kezet talált egy orosz folyóban
2019. december 04. írta: Csiribusz

Egy halász, aki 27 pár kezet talált egy orosz folyóban

Fél évvel ezelőtt nagyon furcsa történet ütötte fel a fejét egyenesen Oroszországból. Egy halász iszonyatos felfedezést tett a jeges Amur folyóban. Pontosan 27 pár levágott kezet talált. A kezeket csuklóból vágták le, majd egy táskába helyezték. Körülbelül 35 kilométerre fedezte fel a halász a táskát a kínai határtól. A hatóságok szerint a kezek egy laborból származhattak, de a közösségi média szerint sokkal borzongatóbb történet állhat a háttérben.

lk.jpg

A hatóságok sem tudtak sokat mondani a kezekről, csak az egyikről sikerült egyáltalán ujjlenyomatot venniük. Szerintük a kezek a Khabarovsk laborból származhattak a levágott testrészek.

Annak ellenére, hogy ennyire egyszerű megoldást szolgáltattak a kezek jelenlétére, mégsem szokványos felfedezés az ilyesmi egy halász számára. Persze az elmúlt években nagyok sok iszonyatos dolgot mosott a víz partra. Találtak már levágott lábfejeket is, és egyszer egy levágott fej is feltűnt valahol.

Forrás: bizzarium.com; theghostdiaries.com

Képforrás: theghostdiaries.com

A bejegyzés trackback címe:

https://kepzeletvagyvalosag.blog.hu/api/trackback/id/tr8815278242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása