… és hamarosan a sötétség
2022. március 30. írta: Csiribusz

… és hamarosan a sötétség

és hamarosan a sötétségbrit thriller, 1970.

ehs0.jpg

Rendezte: Robert Fuest

Szereplők:

Jane – Pamela Franklin

Paul – Sándor Éles

Cathy – Michele Dotrice

tanárnő – Claire Kelly

rendőrfőnök – John Nettleton

Két angol lány – Cathy és Jane – kerékpártúrára indul a vidéki Franciaország elhagyatott országútjain. Útközben összeszólalkoznak, és Jane magára hagyja Cathyt egy kis erdő szélén. Úgy gondolja, majd bevárja barátnőjét a következő falunál, de Cathy nem érkezik meg. Amikor Jane visszamegy érte az erdőhöz, Cathynek hűlt helyét találja. Felbukkan egy fiatalember is, Paul, aki látszatra a nyomukba ered, és Jane macska-egér játékba kezd vele, miközben Cathyt próbálja megtalálni.

és hamarosan a sötétségamerikai-argentín-francia thriller, 2010.

ehs2.jpg

Rendezte: Marcos Efron

Szereplők:

Stephanie – Amber Heard

Michael – Karl Urban

Ellie – Odette Annable

Az előző film újbóli feldolgozása amerikai változatban. Kevésbé vontatott, mint az elődje, de durvább, egészen más végkifejlettel.

Két amerikai lány – Ellie és Stephanie – kerékpártúrán vesz részt Argentínában. Kis hegyvidéki településre keverednek, ahol egy átbulizott éjszaka után, másnap lekésik a buszt. A buszjáratok rendkívül ritkák arrafelé, a két lány összevitatkozik, és Stephanie magára hagyja Ellie-t. Be akarja várni az úton, de Ellie eltűnik, és Stephanie csak Michael segítségére számíthat, akinek korábban ugyanígy tűnt el a barátnője, Camila.

Írta: Csiribusz

Forrás: port.hu

Képforrás: mafab.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kepzeletvagyvalosag.blog.hu/api/trackback/id/tr5218072580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása