Miután egy kamaszlányt megtámadtak …
2022. szeptember 23. írta: Csiribusz

Miután egy kamaszlányt megtámadtak …

78 év múlva találkoztak

1928-ban egy szép napon, a 16 éves Minka Disbrow a barátaival piknikezni indult. Hazafelé, egyedül az erdőn áthaladva, három idősebb férfi bukkant fel előtte. Rátámadtak a rémült lányra, lefogták és egyikük megerőszakolta. A lányt komoly trauma érte, ennek ellenére nem beszélt senkinek a dologról. Akkoriban az egyszerű származású, egyszerű neveltetésű lány nem is értette pontosan, mi történt vele. Csak arra emlékezett később, hogy egy fiatal, cowboy-kalapos férfi esett neki.

Később gömbölyödni kezdett a hasa, így nem titkolózhatott tovább, felfedte édesanyjának a szörnyű valóságot. Az anya nyilvánvalóan nagyon megdöbbenhetett, és kénytelen volt felvilágosítani tudatlan leányát. Elmondta neki, mi történt vele és ez miféle következménnyel járt.

Pár hónappal később Minka egy egészséges leánygyermeknek adott életet. Betty Jane-nek nevezte el, és ösztönösen ragaszkodott hozzá, bár tudta, nem tarthatja meg. Édesanyja valahogyan elintézte a baba örökbe adását, és Minka többé nem látta a kislányt. “Fájt lemondani róla, mert egy teljes hónapig voltam vele, de tudtam, hogy neki ez a legjobb, nekem pedig tovább kell lépnem.“

Minka élte tovább az életét, de anyai ösztönei nem hagyták békén. Nem volt nap, hogy ne jutott volna eszébe a kislánya. Évtizedeken át kereste, kutatta, híreket akart hallani róla, és mindennap imádkozott érte. Aztán eljött az az idő, amikor Minka már nagyon idős lett. Továbbra is azon imádkozott, hogy mielőtt meghal, hadd lássa még egyszer a gyermekét. Ez a vágya 78 évvel a tragédiája után, 2006-ban teljesült.

minka-disbrow.jpg

/a lány és az anya/

Az örökbe adást bizonyító iratokat nyilvánosságra hozhatták annyi év után, és akkor lehetőség nyílt arra, hogy anya és lánya találkozzanak. A megható pillanatokat megörökítették:

Írta: Csiribusz

Forrás: osztottam.hu; youtube.com; maivalosag.com

Képforrás: hir.ma

A bejegyzés trackback címe:

https://kepzeletvagyvalosag.blog.hu/api/trackback/id/tr6518211893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása