Eltemetve az Antarktisz alatt
2017. szeptember 20. írta: Csiribusz

Eltemetve az Antarktisz alatt

A struktúra még a műholdas képeken is láthatóvá vált. Mit rejthet az elveszett kontinens jégpáncélja? Valami olyasmit találtak, mely rengeteg kérdést vethet fel nem csak az Antarktisszal magával kapcsolatban, de talán az emberi történelemmel kapcsolatban is. Egy 22 kilométer hosszú struktúra nyomára bukkantak a kontinenset borító jég alatt, amire egyelőre a tudósok nem találtak semmilyen magyarázatot.

ea1a.jpg

Bármi lehet, de nem tudni pontosan, hogy mi rejtőzik a jég alatt. Annyi biztos, hogy még a műholdas képeken is látható. Eredetileg Antarktiszon vizsgálódó tudósok fedezték fel különféle letapogatási módszerekkel. Nemrégiben pedig a friss műholdas képeken is láthatóvá vált ez az anomália.

Kicsit ki van takarva, és el van homályosítva a műholdas képen, ez árulja el, hogy lehet ott valami - legalábbis ezt állítják sokan. A tudósok jelentése mindemellett szintén azt sejteti, hogy valóban találtak egy struktúrát. Arról egyelőre nincsenek információk, hogy ez egy természetes struktúra-e, vagy mesterséges.

ea1b.jpg

Ha azonban természetes lenne, akkor nem világos, miért nincs rajta a műholdas képen, és miért van direktben kitakarva. Annyi biztos, hogy a terület 22 kilométer hosszan, és 6 kilométer szélesen rejthet valamit a mélyben. Több száz méteres mélységről beszélhetünk a kutatók adatai alapján.

Sokak szerint sok a gyanús tényező az ügy körül. Könnyen össze lehet rakni a képet, hiszen nemrég arról is beszámoltak független kutatók, hogy vannak olyan régiói a kontinensnek, ahová nem lehet merészkedni, és melyeket katonák őriznek. Még elrepülni sem lehet a területek felett, ezeket messze elkerülik a kutatókat szállító repülőgépek.

Megint mások különös lényekről, messzi hegyoldalakon álló alakokról számolnak be, melyek egyértelműen nem emberi lények. Hogy ezen beszámolóknak mennyire lehet hinni, az kérdéses, de nagyon sok hír szól arról, hogy találhattak valamit néhány évvel ezelőtt az Antarktisz jege alatt, és egy komplett kutatási divízió települt ki a jeges kontinensre, hogy felderítsék, mi az.

Az ősi szanszkrit iratok, és sok más több ezer éves történelmi lelet mesél egy olyan elveszett civilizációról, mely egy szintén elveszett kontinensen élt. Ez az elveszett kontinens lehetett maga az Antarktisz. Korábbi kutatások pedig már a felszínre hoztak kisebb méretű törpe emberi maradványokat, melyek egy humanoid fajhoz, vagy egy eddig ismeretlen emberi fajhoz tartoznak.

Ezek a dolgok feltehetően összefüggnek, és az Antarktisz jege megdöbbentő titkot rejthet: egy elveszett világot, mely még csak most fog feltárulni az emberiség előtt.

Forrás: avilagtitkai.com

A bejegyzés trackback címe:

https://kepzeletvagyvalosag.blog.hu/api/trackback/id/tr2212877862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása