Philippa Carr – A házasságtörő asszony
2021. május 05. írta: Csiribusz

Philippa Carr – A házasságtörő asszony

Philippa Carr – A házasságtörő asszony

pchta.jpg

18. század, Anglia – Zipporah Ransome és férje nemesi származásúak, s gondtalanul élnek vidéki kastélyukban. Boldogságukat csak gyermektelenségük árnyékolja be. Egy napon az öreg nagybácsi, ki komoly vagyont szándékozik unokahúgára hagyni, levelet ír Zipporahnak, hogy látogassa meg a házában. Zipporaht azonban nagyon meglepi az a fogadtatás, amiben részesül. Felbukkan egy különös intéző, s egy még különösebb házvezetőnő, szokatlanul kíváncsi leányával. A nagybácsi nem mer beszélni a házvezetőnő előtt, és egy öreg szolga tárja fel a titkokat Zipporahnak.

Mi ez a sok titok? Mi a célja a házvezetőnőnek, aki úgy trónol a házban, mintha ott minden az övé lenne? Mi köze mindennek az intézőhöz, és ki az a jóképű idegen a szomszédos kísértetjárta birtokon, aki különös érzéseket vált ki Zipporahból? Ebben a könyvben egy 18. századi krimi bontakozik ki a szemünk előtt, egy jól álcázott cselszövéssel...

Írta: Csiribusz

Képforrás: hernadi-antikvarium.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kepzeletvagyvalosag.blog.hu/api/trackback/id/tr1516632762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása