Rejtélyes eltűnések
2018. szeptember 01. írta: Csiribusz

Rejtélyes eltűnések

Hihetetlen, hogy évek teltek el és még mindig semmi válasz vagy épkézláb teória arra, mi történhetett ebben a 8 esetben. Hogyan lehet, hogy egy férfi bemegy egy bárba és soha nem jön ki onnan? Vagy, hogy egy nő nyomtalanul eltűnik a konyhájából és csak a vértócsa marad utána? Hogyan lehet, hogy szinte soha senki sem látott semmit ennél a 8 rejtélyes eltűnésnél? Kiderül valaha is az igazság, hogy mi történhetett?

Joan Risch 31 évesen tűnt el bostoni otthonából 1961-ben, melynek konyhájában vértócsa jelezte, hogy korábban ott tartózkodott. A lánya volt az, aki e szavakkal szaladt át a szomszédhoz: „Nincs otthon anyu és valaki pirosra festette a konyhát!” Érdekes, hogy a Risch-pár egy héttel az eltűnése előtt, olyan könyvet vet ki a könyvtárból, amely arról szól, hogy egy nő köddé vált és csak vért, meg egy törölközőt hagyott maga után...re1.jpg1978-ben tűnt el az ausztrál Fred Valentich, miközben egy kis repülőgépet vezetett. Azután vált kámforrá, hogy közölte a légiforgalmi irányítással, egy különös tárgy repül mellette, amit nem ember vezet. A beszélgetés megszakadt és egyszerűen eltűnt géppel, mindennel együtt. Azóta sem került elő. Sokan hiszik, hogy idegenek rabolták el.

re2.jpg

Jóformán köddé vált a Boeing 777-es 2014-ben. Az ég egy adta világon senki sem tudja pontosan, mi történhetett a géppel, nem beszélve a 239 utasról. Igaz, találtak néhány törmeléket a gépről, de még az óceánt átkutatva sem találtak semmi érdemlegeset.

re3.jpg

1985-ben tűnt el Cherrie Mahan a buszmegállóból egy tanítási nap után. A szülei a mai napig tiltakoznak az ellen, hogy hivatalos síremléket állítsanak neki. Tudni akarják mi történt a lányukkal és természetesen még mindig hisznek abban, hogy haza kerül a gyermekük. Azért egy angyalszobor mégiscsak ott áll a temetőben…

re4.jpg

Több autós is beszámolt arról, hogy látták Asha Degree-t, amint 2000 februárjában hajnali 4-kor az észak-karolinai 18-as úton sétál a 9 éves kislány. De azóta sem tudni róla egyebet. A rendőrség és az FBI 2017-ben azt mondta, hogy még több munkát és energiát szánnak majd arra, hogy megtudják mi történt a lánnyal.

re5.jpg

Amy Lynn Bradley nyaralás közben tűnt el egy óceánjáró hajóról. 1998-ban, a nyaralás egyik reggelén elhagyta a kabinját, hogy elszívjon egy cigarettát. Ugyanakkor 2005-ben egy tanú azt állította, hogy látta a nőt Barbadoson egy mellékhelyiségben, de más szemtanú nem merült fel az ügy kapcsán.

re6.jpg

2006-ban Brian Schaffer egyetemistaként töltötte a tavaszi szünetet barátaival Ohióban, mikor eltűnt egy kocsmából. A bár felvételein látható, amint a diák betér a helyre, de hátborzongató, hogy a felvételek szerint sosem jött ki onnan…

re7.jpg

Dorothy Arnold egy parfümgyártó cég örököse volt, és az Ötödik sugárúton sétált, amikor 1910-ben eltűnt. A legdurvább az eltűnése kapcsán az, hogy anyja annyira félt attól, hogy a média rájuk száll és mindenféle pletykát fog terjeszteni, hogy inkább hetekig nem is jelentette lánya eltűnését a rendőrségen…

re8.jpg

Forrás, képforrás: noiportal.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kepzeletvagyvalosag.blog.hu/api/trackback/id/tr1114200863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása