Tutanhamon kincseinek egy része erdélyi aranyból van
2018. december 01. írta: Csiribusz

Tutanhamon kincseinek egy része erdélyi aranyból van

Erdélyi aranybányákból származik az egyiptomi arany 80%-a… a titok, amiről senki sem beszél, nehogy megboruljon az egyetemes történelem!

egyiptomi_aranykincsek.jpg

Régóta sejteni lehet, hogy van egyfajta kozmikus kapcsolódás egyes ősi civilizációk között. Az pedig tudvalévő, hogy a magyarság eredeti őseinek gondolt népcsoport a Közel-Keleten is letelepedett és nyomot hagyott.

Sőt, ennél tovább megyünk: interakcióba, azaz kapcsolatba léptek más népcsoportokkal. Egyiptomba és az egész ezt körülvevő térségbe is eljutottak, mi sem bizonyítja, hogy a térségben létezik egy Layous – LAJOS – nevű izraeli törzs, mely magyarnak vallja magát.

Tutanhamon sírkamrájában több magyar eredetű szöveg is fellelhető, legalábbis lehet magyarul értelmezni őket. Ami még megdöbbentőbb: A Tutanhamon sírjában talált aranykincsek egy részéről bebizonyosodott, hogy feltehetően Erdélyből származnak

Honnan az arany? Núbiai aranybányákkal magyarázzák. Ahol az arany, ott a gazdasági központ. Erdélyi aranybányákból származik az egyiptomi arany 80%-a, Tutanhamon aranykincsei is Kárpát-medencéből való arany nyersanyagból készültek. Nem tudunk egyiptomi hódításról, logikusan következik, hogy a Kárpát-medence, mint nagyhatalom megengedi a déli testvérnek, hogy bizonyos aranymennyiséget beszerezzen.

Ez a magyar nép őshazája, innen költözött ki a népfelesleg a mai modern kutatók szerint. Európa legnagyobb aranybányája ma is Magyarországon a Börzsönyben van, 1992-től kanadai tulajdonban. Magyarország arany-nagyhatalom lenne, ha ezt kihasználná. Hallottam egy előadáson évekkel ezelőtt.

A Kárpát-medencében 3 piramist publikálnak a kutatóik. Árpád vár, Rám hegy, Magas hegy. Ugyanez az elhelyezkedése a 3 nagy egyiptomi piramisnak is, Hufu, Hafré, Menkauré gízai piramisaié. Ezek egyeznek a magyar népet jelentő Nyilas (Nimród) csillagkép övének 3 csillagával is.

Mindez véletlen lenne? Nem szabad hinni a véletlenekben! Ma már a tudomány és a régészet fejlődése által azt is tudjuk, hogy Tutanhamon fáraónak tényleg volt egy földönkívüli fegyvere. Egy olyan vastőrt találtak annak idején a sírkamrában, ami különleges anyagból készült. Különlegesebb anyagból, mint a fent felsorolt magyar eredetű arany. Az anyag ugyanis az űrből érkezett, feltehetően egy fémet tartalmazó aszteroida lehetett.

A szerzők szerint az ókori egyiptomiak szemében isteni eredetűnek tűnhettek az égből érkező vasdarabok, ezért is használhatták fel őket értéktárgyaknál. Ez az egész azért érdekes és azért kapcsolódik ide, mert mint tudjuk, számos utalás létezik arra vonatkozóan, hogy magyarság olyan ősi nép, mely az idők kezdete óta jelen van.

Sőt, kozmikus kapcsolódás lehet az ősi istenekkel, akik mint tudjuk, valójában a kozmoszból, azaz az égből érkeztek hozzánk. Egyes felvetések szerint pedig az sem kizárt, hogy a Tutanhamon sírja mögötti üregekben található motívumok olyan nyomokra vezethetnék vissza a régészeket, ami mindezen dolgokat, az itt elmondottakat bizonyíthatnák, ezért nem is áll érdekében az egyiptomi kormánynak feltárni az üregeket. Mind a mai napig akadályozzák a kutatásokat és azt, hogy megbontsák a falat, a műemlék védelmére hivatkozva…

Forrás, képforrás: magyarokvagyunk.com

A bejegyzés trackback címe:

https://kepzeletvagyvalosag.blog.hu/api/trackback/id/tr8614407824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása